office@artofdiamonds.ro
Chestionar
Cosul de cumparaturi
Diamante Pietre pretioase Lingouri / Monede aur Monturi aur Inele logodna Bratari (tennis) Pandantive Lanturi, bratari din aur Bijuterii barbati Brose Inele Fancy Cercei Lanturi cu pandantive Verighete

Va rugam sa cititi termenii si conditiile inainte de a achizitiona produse si de a utiliza sau obtine, informatii sau servicii prin intermediul acestui site.

Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau cumpararea produselor, serviciilor, informatiilor prin intermediul site-ului nostru, sunteti de acord sa respectati acesti "Termeni si conditii". Totodata, prevederile de la "Termeni si conditii" reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

Autentificare

Pentru a putea cumpara de pe site-ul nostru trebuie sa aveti un cont pe website-ul nostru.

Prin inregistrarea ca membru trebuie sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil/a de pastrarea in siguranta a parolei de acces pentru acest site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Prin introducerea adresei de utilizator si a parolei puteti accesa contul dumneavoastra in care sunt datele personale de contact, istoricul comenzilor si lista de produse dorite.

In cazul in care ati mai cumparat de la noi, puteti introduce  adresa de e-mail si parola iar datele personale va vor fi preluate automat (in cazul in care nu ati solicitat stergerea datelor personale in prealabil). Daca au intervenit schimbari (de exemplu: ati schimbat adresa de livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon), va rugam sa actualizati datele din formular.

Inregistram datele cu caracter personal doar pentru scopurile prevazute de lege conform prevederilor privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date.

Modalitati de plata

Modalitatile de plata acceptate sunt:

 • Numerar – plata se efectueaza la sediul firmei.

 

 • Cu card bancar prin POS - plata se efectueaza la sediul firmei. Cardurile acceptate sunt emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) si Visa (Classic si Electron). In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card. 

 

 • Ramburs – plata se face în numerar catre curier, la livrarea produselor.

 

 • Transfer bancar/ordin de plata – plata se face prin Internet Banking/ordin de plata la banca. Puteti achita contravaloarea facturii proforme in contul nr. RO37UGBI0000362006372RON al Bob S. Marian Întreprindere Individuala deschis la Garanti Bank, Agentia Ion Mihalache, cod unic de inregistrare RO26496944. Va rugam sa specificati numarul facturii proforme atunci cand faceti plata. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Livrarea se va face dupa confirmarea intrarii banilor in contul bancar.

 

Livrarea produselor (termen de livrare - transport - asigurare)

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Termenul de livrare al comenzilor este de maxim 5 zile lucratoare de la data confirmarii platii (transfer bancar) sau confirmarii telefonice (ramburs). Termenul de livrare poate fi diferit in functie de locatie dar nu depaseste 5 zile lucratoare.

In cazul in care doriti sa modificam un produs va rugam sa ne contactati.

In cazul bijuteriilor cu pietre pretioase care vor suferi modificari, termenul de livrare este de maxim 15 zile lucratoare de la data confirmarii platii (transfer bancar) sau confirmarii telefonice (ramburs).

Pentru bijuteriile modificate pretul final ramane acelasi care este afisat pe site, cu exceptia anumitor modele de bratari (de exemplu: modelul tenis) la care dimensiunea scade considerabil (mai mult de 1 cm). Pretul final (aproximativ) va fi comunicat prin e-mail cumparatorului si in cazul in care acesta este de acord atunci se incep procedurile de modificare ale bijuteriei.

Nu livram produse in afara teritoriului Romaniei.

Livrarea se face prin curier rapid (exclus Posta Romana - PrioriPost) la adresa de livrare a clientului.
In cazul in care aveti alte observatii pe care ati dori sa ni le spuneti, referitoare la comanda dumneavoastra, puteti sa le scrieti in campul "Observatii, comentarii si preferinte" (de exemplu: ore de livrare, puncte de reper), inainte de finalizarea comenzii.

In ziua in care produsul va fi expediat veti fi instiintat prin e-mail. Va rugam sa va asigurati ca este cineva prezent la adresa de livrare pentru a prelua produsul si pentru a semna actele de primire si/sau pentru a plati suma ramburs, daca este cazul. La livrare va rugam sa va asigurati ca produsul este ambalat, integru si este insotit de documentele de provenienta. Orice reclamatie ulterioara iese din aria de responsabilitate a Bob S. Marian Întreprindere Individuala.

Garantam livrarea la timp a produselor. Ne rezervam dreptul de a intarzia sau anula livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi (incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti).

Coletul pe care il primiti trebuie sa contina: produsul si ambalajul acestuia sigilat, documentele de provenienta, certificatul de garantie (in cazul bijuteriilor cu pietre pretioase), certificatul care atesta caracteristicile diamantelor (in cazul pietrelor pretioase montate si in cazul pietrelor pretioase nemontate), dupa caz.

Fiecare comanda este complet asigurata pe timpul transportului.

Cheltuielile cu transportul produselor sunt suportate de catre client. In cazul comenzilor a caror livrare se face in afara ariei de acoperire a firmei de curierat (kilometri suplimentari) coletele vor fi ridicate de catre clienti de la cea mai apropiata agentie a firmei de curierat.
Cheltuielile cu asigurarea transportului produselor sunt suportate de catre firma noastra.

Garantia produselor

Oferim certificate prin care se garanteaza conformitatea si calitatea produselor comercializate.

Toate bijuteriile sunt marcate de Directia Generala Metale Pretioase, Pietre Pretioase si Proces Kimberly a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).

Fiecare piatra pretioasa este certificata de un laborator international abilitat sau de catre specialistul nostru.

Certificatele emise sunt conform cerintelor legale in vigoare pentru comercializarea bijuteriilor din aur si a pietrelor pretioase.

Certificatele emise atesta, dupa caz, de exemplu:

 • conditiile de garantie;

 • caracteristicile diamantelor (carataj, culoare, claritate, taietura). Pentru diamantele sub 0,10 carate se realizeaza numai expertize cantitative;

 • caracteristicile pietrelor pretioase (dupa caz: carataj, culoare, claritate, taietura). Pentru pietrele pretioase sub 0,10 carate se realizeaza numai expertize cantitative.

 Perioada de garantie este de 90 de zile de la data achizitionarii produsului.

Garantia consta in remedierea gratuita a deficientelor aparute la bijuterie in cadrul termenului de garantie la deficientele care nu sunt imputate cumparatorului.

Garantia acopera defectele demonstrabile prin expertiza. Personalul specializat va examina bijuteria si va incerca sa o repare. Daca acest lucru nu este posibil atunci o vom inlocui cu un obiect nou, in cazul in care nu solicitati returnarea banilor.
Inlocuirea bijuteriei se face numai dupa constatarea imposibilitatii folosirii acesteia si numai daca aceasta situatie nu este imputabila cumparatorului.

Bijuteriile vor fi inlocuite daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari si nu purtarea neadecvata a bijuteriei de catre cumparator. In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra unul asemanator, avand o valoare echivalenta. Garantia pentru bijuteria de inlocuire va fi valabila pe o perioada de 90 de zile de la data inlocuirii.

Reparatiile si ajustarile sunt gratuite in perioada de 90 de zile, cat dureaza garantia.

Nu se acorda garantie pentru bijuteriile:

 • care au fost modificate de alt atelier sau bijutier;

 • care au fost deteriorate din cauza purtarii sau pastrarii defectuoase de catre cumparator;

 • la care nu s-au indeplinit recomandarile prevazute in certificatul de garantie.

Nu se ofera garantie in cazul persoanelor alergice la metalul comun sau cu alte afectiuni ale pielii.

Bijuteriile care vor fi returnate pentru reparatii in perioada de garantie vor fi primite de catre noi numai dupa notificare scrisa la adresa de e-mail office@artofdiamonds.ro. Dupa notificarea catre noi, veti fi contactat si veti primi prin e-mail adresa la care trebuie sa ajunga coletul. Costurile de transport vor fi suportate de catre client (expedierea si returul). Coletele returnate fara notificare prealabila nu vor fi receptionate. Din motive de securitate nu scrieti pe exteriorul ambalajului orice indiciu care ar putea dezvalui continutul.

Bijuteriile vor fi returnate pentru reparatii in perioada de garantie prin curierat rapid (exclus Posta Romana - PrioriPost) si vor fi insotite de ambalajul original cu toate accesoriile, documentele de provenienta, certificatele de garantie si certificatele care atesta caracteristicile pietrelor pretioase (in original), dupa caz, si o copie a documentului de identitate al cumparatorului.

In cazul bijuteriilor cu pietre pretioase, nu ne asumam sub nicio forma raspunderea pentru pietrele pretioase pierdute. Conform Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, art. 11 alin. 2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.

Termenul de livrare al bijuteriilor care intra sub incidenta garantiei este de maxim 15 zile lucratoare. Acest termen se poate mari in functie de complexitatea reparatiei. In acest caz cumparatorul va fi notificat prin e-mail cu privire la termenul estimat de finalizare al reparatiei.

Pentru defectiunile neacoperite de garantie se pot efectua reparatii contra unui tarif, in functie de tipul bijuteriei si de complexitatea reparatiei.

Garantia acordata nu afecteaza drepturile oferite de legea consumatorului si de legea privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail.

Returnare

In cazul in care nu sunteti pe deplin multumit/a de produsul comandat aveti posibilitatea returnarii si primirii banilor inapoi, exceptie facand bijuteriile personalizate datorita faptului ca sunt create si produse la comanda (in conformitate cu legislatia in vigoare).

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare.

In acest sens trebuie sa notificati returul in termen de maxim 3 zile lucratoare de la primirea coletului, printr-un e-mail la adresa de contact office@artofdiamonds.ro. Dupa notificarea catre noi, veti fi contactat si veti primi prin e-mail adresa la care trebuie sa ajunga coletul. Costurile de transport vor fi suportate de catre client. Coletele returnate fara notificare prealabila nu vor fi receptionate. Din motive de securitate nu scrieti pe exteriorul ambalajului orice indiciu care ar putea dezvalui continutul.

Nu se accepta colete cu ramburs!

Produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost livrate. Nu se pot returna produsele care au fost modificate la cererea clientilor.

Produsele vor fi returnate prin curierat rapid (exclus Posta Romana - Priori Post) in maxim 10 zile lucratoare, si vor fi insotite de ambalajul original cu toate accesoriile, documentele de provenienta, certificatele de garantie si certificatele care atesta caracteristicile pietrelor pretioase (in original), dupa caz, si o copie a documentului de identitate al cumparatorului. Nu vor fi acceptate la returnare produsele care nu indeplinesc conditiile prevazute mai sus, acestea fiind trimise la expeditor.

Nu ne asumam raspunderea pentru pierderea sau distrugerea produselor in timpul returnarii.

Inainte de returnarea banilor produsul va fi expertizat de personalul specializat. Restituirea contravalorii produsului se face numai dupa constatarea integritatii lui.

Returnarea banilor catre dumneavoastra se va face in maxim o saptamana prin transfer bancar. Pentru acest lucru vom avea nevoie de codul IBAN alcatuit din 24 de caractere.

Limitarea raspunderii

In utilizarea serviciilor noastre sunteti de acord sa furnizati, si totodata, declarati si garantati ca informatiile personale sunt actuale, corecte, adevarate si complete.

Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabil pentru orice comanda si plata facuta prin utilizarea site-ului nostru.

Puteti utiliza site-ul nostru doar pentru a efectua comenzi, a plati sau a viziona produsele noastre. Nu puteti utiliza site-ul nostru pentru a face comenzi sau plati ilegale, frauduloase sau speculative; pentru a afisa sau transmite vreun material ilegal, amenintator, obscen, defaimator, calomniator, indecent, profanator, pornografic sau vreun material care ar putea constitui sau incuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o raspundere civila sau care ar putea incalca in alt mod orice lege; sau orice scop care este ilegal sau interzis de acesti "Termeni si conditii".

Site-ul www.artofdiamonds.ro este gazduit de serverele unei terte firme.

Accesul dumneavoastra la site-ul nostru poate fi intrerupt sau poate fi indisponibil in anumite momente.

Nu putem garanta lipsa de erori aparute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau erorilor aparute, lipsa virusilor sau alte componente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac accesibil.

Nu aveti dreptul de a folosi niciun dispozitiv care poate interveni sau incerca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru si nici sa luati masuri care sa impuna o incarcare pe echipamentul nostru informatic.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor si administratorilor site-ului, de modificare a site-ului, de afectare a performantelor site-ului se considera tentativa de frauda.

Nu vom fi responsabili de:

 • daunele aduse calculatorului dumneavoastra sau virusii care ar putea afecta calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii, navigarii, copierii continutului, informatiilor, materialelor, datelor, textelor, imaginilor de pe site-ul nostru;

 • orice prejudicii, pierderi, daune, revendicari, daune speciale, exemplare, punitive, incidente, indirecte sau de consecinta de orice tip, fie pe baza de contract, raspundere stricta sau alt fel de raspundere, care decurg din/au legatura cu:

 • utilizarea site-ului nostru, a continutului, informatiilor, materialelor, datelor, textelor, imaginilor;
 • neindeplinirea sau intarzierea (inclusiv in situatia de utilizare sau incapacitate de utilizare a componentelor site-ului nostru) achizitionarii sau platii;
 • executarea/neexecutarea de catre noi sau orice partener al nostru, chiar daca noi sau partenerul am fost avizati de posibilitatea de daune aduse partilor sau oricaror parti.

Nu raspundem pentru daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere, acces neautorizat, pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta sau in baza oricarei cauze de actiune.

Drepturile consumatorului sunt in conformitate cu legislatia in vigoare (Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata, precum si altor modificari ulterioare).

Politica de confidentialitate si de protectie a datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, noi avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin comenzile pe care le incheiati va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra de contact sa fie prelucrate de catre noi in scopurile stabilite. Totodata, noi garantam respectarea drepturilor conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date.

Datele personale utilizate de noi sunt acele date care pot fi folosite la identificarea unei persoane, ca de exemplu nume, prenume, adresa de facturare sau de livrare, adresa de e-mail si numar de telefon.

Nu colectam date pentru plati on-line. Platile on-line sunt efectuate prin serviciile oferite de procesatorul de card, in cazul in care aceasta optiune este prezenta pentru comanda dumneavoastra.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate in platile on-line, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date, catre institutiile abilitate.

Noi nu vindem, schimbam sau inchiriem date cu caracter personal catre terti.

Acest site se adreseaza persoanelor adulte cu varsta de minim 18 ani.

Scopul colectarii datelor este: comert on-line; reclama, marketing si publicitate.

Utilizand site-ul nostru sunteti de acord sa furnizati datele personale, acestea fiind necesare in vederea incheierii formalitatilor privind facturarea, livrarea si plata produselor comandate (dupa caz).

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale in vederea efectuarii operatiunilor de reclama, marketing si publicitate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii informatiilor despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre noi.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre noi si sunt comunicate numai clientilor/potentialilor clienti.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, de interventie/rectificare asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc, sa restrictionati prelucrarea datelor, sa solicitati stergerea datelor precum si dreptul de portare a datelor [1]. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre noi.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Politica de utilizare Cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru asigurarea unei interacțiuni mai rapide și mai ușoare între utilizatori și site-ul web. 

Puteti accepta plasarea de cookie-uri si utilizarea informatiilor continute de acestea sau le puteti refuza, astfel limitand experienţa navigării pe internet, făcând site-ul impracticabil sau dificil de vizitat.

Cookie-urile sunt utilizate pe scară largă pe internet deoarece ele permit site-urilor web să fie mai puternice, oferind conținut dinamic și util pentru fiecare utilizator. În anumite cazuri site-urile web nu pot funcționa fără a utiliza cookie-uri. De asemenea, ele permit site-urilor web să adune date despre utilizatorii lor și despre paginile pe care le vizitează.

Cookie-urile reprezintă o cantitate mică de date ce este transmisă între un server care gazduieste un site și utilizatorul care viziteaza acel site. Un cookie este creat și interpretat de către server, în timp ce utilizatorul doar îl păstrează și îl trimite înapoi dacă serverul o cere. Scopul lor este de a identifica utilizatorul, de a verifica activitatea lui din trecut pe acel site și de a oferi conținut specific bazându-se pe aceste date.

Când un utilizator vizitează un site pentru prima dată, serverul stochează un anumit cookie în navigatorul de internet al acestuia. La toate vizitele succesive acestei prime vizite, serverul își va cere cookie-ul pentru a-l citi și a încărca o anumită configurație a site-ului web care să fie cea mai potrivită pentru acel utilizator. Această identificare este extrem de utilă mai ales pe site-uri web deoarece atunci când utilizați un site al unui magazin on-line, nu ați putea cumpăra nimic fără ajutorul cookie-urilor. Magazinele nu ar putea să vă identifice și să vă atribuie un coș de cumpărături fără acestea deoarece, de fiecare dată când încărcați o nouă pagină, magazinul v-ar privi ca pe un nou utilizator și ar crea un nou coș. 

Cookie-urile mai pot fi utilizate pentru stocarea de informații referitoare la activitățile desfășurate de utilizator pe o anumită pagină web, astfel încât acesta să își poată relua ușor respectivele activități la o accesare ulterioară a site-ului, asemenea unor „semne de carte” care îi spun utilizatorului exact unde a rămas.

Cookie-urile pot oferi site-urilor web posibilitatea de a monitoriza activitățile on-line ale utilizatorilor și de a stabili profiluri de utilizatori, care pot fi apoi folosite în scopuri de marketing.

Deși cookie-urile sunt stocate în memoria calculatorului utilizatorului de Internet, ele nu pot accesa/citi alte informații aflate în respectivul calculator. Cookie-urile nu sunt viruși ci doar mici fișiere text care nu se pot auto-copia, nu se pot răspândi în alte rețele pentru a genera acțiuni și nu pot fi folosite pentru răspândirea de viruși.

Puteti permite, bloca, stabili exceptii, sterge cookie-urile, existand modalitati diferite de gestionare in functie de browser-ul folosit pentru navigarea pe internet.

Pentru o documentatie amanuntita despre cookie-uri va recomandam sa vizitati https://cookies.apti.ro.

Utilizarea cookie-urilor și obligațiile furnizorilor sunt reglementate atât în legislația Uniunii Europene, cât și în legislația națională prin Directiva 2002/58/CE privind prelucrarea datelor personale și protejarea confidențialității în sectorul comunicațiilor electronice, modificată prin Directiva 2009/136/CE. Aceste prevederi au fost transpuse în legislația națională în Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Drepturile de autor

Site-ul web www.artofdiamonds.ro este proprietatea Bob S. Marian Întreprindere Individuala, cu sediul social in Bucuresti, sector 1, str. Abrud nr. 120,  inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti conform Certificatului seria B nr. 2918033, cod unic de inregistrare 26496944, nr. de ordine in registrul comertului F40/662/2010.
Bob S. Marian Întreprindere Individuala în calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.artofdiamonds.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci când utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Continutul, informatiile, materialele, datele, textele, imaginile de pe site-ului nostru nu vor fi copiate, republicate, reproduse, transferate, afisate, distribuite, transmise, vandute sau modificate, decat cu acordul nostru scris.

Utilizarea site-ului nostru precum si accesul pe site nu va acorda nicio licenta sau drept de a utiliza continutul, informatiile, materialele, datele, textele si imaginile. Totodata, nu veti utiliza niciun dispozitiv automat sau manual pentru monitorizarea continutului, informatiilor, materialelor, datelor, textelor si imaginilor. Software-ul, aplicatiile si modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastra sau a partenerilor nostri. Nu se pot reproduce, crea lucrari derivate, deconstrui, dezasambla, decompila, vinde, inchiria, distribui, cesiona, transfera sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail.

Prevederi generale

Toate preturile sunt exprimate in lei si includ TVA. Preturile pot suferi modificari, fara o instiintare prealabila. Pentru comenzile deja plasate si confirmate, preturile vor fi cele afisate pe www.artofdiamonds.ro la momentul inregistrarii comenzii.
Produsele comercializate în magazinul online www.artofdiamonds.ro sunt noi si nu sunt contrafacute.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului precum si termenii si conditiile, fara nicio notificare prealabila. Dumneavoastra sunteti obligat/a ca periodic sa recititi termenii si conditiile.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Dumneavoastra sunteti responsabil pentru mentinerea caracterului secret al numelui de utilizator si al parolei dumneavoastra, a informatiilor privind autentificarea si a contului. Veti fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine utilizeaza parola si informatiile dumneavoastra de autentificare. Sunteti de acord sa fiti responsabili pe deplin pentru comenzile si platile facute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra.

Noi, in orice moment si fara preaviz sau raspundere, putem inceta sau restrictiona accesul dumneavoastra la toate componentele sau orice componenta a site-ului nostru, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Nu se pot delega, cesiona sau transfera drepturile sau obligatiile dumneavoastra din "Termeni si conditii".

"Termenii si conditiile" constituie o intelegere intre noi si dumneavoastra in legatura cu utilizarea site-ului de catre dumneavoastra.

"Termenii si conditiile" precum si respectarea lor de catre noi si de catre dumneavoastra sunt in conformitate cu legislatia romaneasca in vigoare. Daca initiati actiuni in instanta legate de utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru, a produselor si serviciilor noastre precum si de acesti termeni si conditii, sunteti de acord ca sa inaintati aceste actiuni numai in instantele de pe teritoriul Romaniei si numai dupa notificarea in scris catre noi. In astfel de situatii sau in situatia in care noi initiem o astfel de actiune, partea care are castig de cauza are dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecata suportate in legatura cu actiunea inclusiv, insa fara a se limita la costurile impozabile cat si neimpozabile.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei române. În caz de litigiu, se va încerca, mai întâi, o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamatiei la sediul Bob S. Marian Întreprindere Individuala. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere amiabila în termenul precizat anterior, problema va fi considerata de competenta instantei judecatoresti din raza teritorial-administrativa unde se gaseste sediul Bob S. Marian Întreprindere Individuala.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.artofdiamonds.ro si care nu este deja tratata de niciun articol din "Termenii si conditii", se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client.

Puteti achizitiona produse de pe site-ul nostru doar daca sunteti de acord cu acesti "Termeni si conditii". In acest sens va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.
In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ai site-ului trebuie sa incetati imediat folosirea serviciilor www.artofdiamonds.ro.


Puteti achizitiona produse de pe site-ul nostru doar daca va exprimati acordul/dezacordul in ceea ce priveste primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de noi. Abonarea si dezabonarea la/de la newsletter-ul site-ului www.artofdiamonds.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului nostru presupune acceptarea termenilor si conditiilor astfel incat va asumati orice nerespectare a acestora.[1] Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de exemplu: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu.

Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

New layer...