În perioada 23 august - 16 septembrie nu se fac livrări. Acestea vor fi reluate după 17 septembrie 2019. Vă mulțumim că ați ales artofdiamonds.ro.
 
office@artofdiamonds.ro
Chestionar
Cosul de cumparaturi
Inele logodna Inele Fancy Bratari aur Cercei aur Alte bijuterii Bijuterii barbati Verighete

Retur

In cazul in cazul in care nu sunteti pe deplin multumit/a de produsul comandat aveti posibilitatea returnarii si primirii banilor inapoi, exceptie facand bijuteriile personalizate datorita faptului ca sunt create si produse la comanda (in conformitate cu legislatia in vigoare).

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei  Guvernului nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare.

In acest sens trebuie sa notificati returul printr-un e-mail la adresa de contact (office@artofdiamonds.ro) în termen de maxim 3 zile lucratoare de la primirea coletului. Dupa notificarea catre noi, veti fi contactat si veti primi prin e-mail adresa la care trebuie sa ajunga coletul. Coletele returnate fara notificare prealabila nu vor fi receptionate.

Costurile de transport vor fi suportate de catre client. Din motive de securitate nu scrieti pe exteriorul ambalajului orice indiciu care ar putea dezvalui continutul.

Nu se accepta colete cu ramburs!

Produsele vor fi returnate în aceeasi stare în care au fost livrate. Nu se pot returna produsele care au fost modificate la cererea clientilor.

Produsele vor fi returnate prin curierat rapid (exclus Posta Româna - Priori Post) în maxim 10 zile lucratoare, si vor fi însotite de ambalajul original cu toate accesoriile, documentele de provenienta, certificatele de garantie si certificatele care atesta caracteristicile pietrelor pretioase (in original), dupa caz, si o copie a documentului de identitate al cumparatorului.

Nu vor fi acceptate la returnare produsele care nu îndeplinesc conditiile prevazute mai sus, acestea fiind trimise la expeditor.

Nu ne asumam raspunderea pentru pierderea sau distrugerea produselor în timpul returnarii. Înainte de returnarea banilor produsul va fi expertizat de personalul specializat.

Restituirea contravalorii produsului se face numai dupa constatarea integritatii lui.

Returnarea banilor catre dumneavoastra se va face în maxim o saptamâna prin transfer bancar.

Pentru acest lucru vom avea nevoie de codul IBAN alcatuit din 24 de caractere.

Cum comand on-line

Cum comand on-line?

Pentru a comanda online de pe site-ul nostru, este necesar să urmați o serie de pași simpli, la îndemâna dumneavoastră. Dacă doriți să vedeți o listă a acestor pași, vă rugăm să dați click pe link, către detalii.
mai multe detalii »
Modalitati de plata

Modalitati de plata

Site-ul Art of Diamonds va ofera mai multe modalitati de plata, dintre care puteti alege, in functie de dorinta dumneavoastra.
mai multe detalii »
Livrarea produselor ( termen de livrare - transport - asigurare)

Livrarea produselor ( termen de livrare - transport - asigurare)

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. Termenul de livrare al comenzilor este de maxim 5 zile lucrătoare de la data confirmării plăţii (transfer bancar) sau confirmării telefonice (ramburs).
mai multe detalii »
Garantie

Garantie

Garanţia constă în remedierea gratuită a deficienţelor apărute la bijuterie în cadrul termenului de garanţie şi care nu sunt imputate consumatorului.
mai multe detalii »