În perioada 23 august - 16 septembrie nu se fac livrări. Acestea vor fi reluate după 17 septembrie 2019. Vă mulțumim că ați ales artofdiamonds.ro.
 
office@artofdiamonds.ro
Chestionar
Cosul de cumparaturi
Diamante cu certificat Inele logodna Inele Fancy Bratari aur Cercei aur Alte bijuterii Bijuterii barbati Verighete

Modalitati de plata

  • Numerar – plata se efectueaza la sediul firmei.

 

  • Cu card bancar prin POS - plata se efectueaza la sediul firmei. Cardurile acceptate sunt emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) si Visa (Classic si Electron). In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card. Daca aveti un card de credit Bonus emis de Garanti Bank iti oferim o reducere de 10%, bonus care se transforma in bani ce pot fi folositi la cumparaturi noi.

 

  • In rate fara dobanda direct la sediul firmei - prin POS - pentru posesorii de carduri de credit emise de către Garanti Bank (tip Bonus Card). Daca aveti un card Bonus emis de Garanti Bank iti oferim o reducere de 10%, bonus care se transforma in bani ce pot fi folositi la cumparaturi noi.

          Sistemul de plata in rate fara dobanda direct la sediul firmei prin POS este urmatorul:
          2 rate pentru o valoare a cumparaturilor intre 800 si 1500 lei;
          maxim 3 rate pentru o valoare a cumparaturilor intre 1501 si 3000 lei;
          maxim 6 rate pentru o valoare a cumparaturilor intre 3001 si 5000 lei;
          maxim 9 rate pentru o valoare a cumparaturilor mai mare de 5001 lei.
Pentru asistenta privind Bonus Card te rugam sa apelezi serviciul Alo Garanti: 0800.80.1234 (apel gratuit din orice retea de telefonie fixa) sau 021.200.94.94 (număr cu tarif normal).

  • Ramburs – plata se face în numerar catre curier, la livrarea produselor.

 

  • Transfer bancar/ordin de plata – plata se face prin Internet Banking/ordin de plata la banca. Puteti achita contravaloarea facturii proforme in contul nr. RO37UGBI0000362006372RON al Bob S. Marian Întreprindere Individuala deschis la Garanti Bank, Agentia Ion Mihalache, cod unic de inregistrare RO26496944. Va rugam sa specificati numarul facturii proforme atunci cand faceti plata. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Livrarea se va face dupa confirmarea intrarii banilor in contul bancar.

  Fie Plata in rateplatesti integral fie ca platesti in rate fara dobanda cu cardurile de credit Bonus emise de Garanti Bank noi iti oferim o reducere de 10%, bonus care se transforma in bani ce pot fi folositi la cumparaturi noi.

Cum comand on-line

Cum comand on-line?

Pentru a comanda online de pe site-ul nostru, este necesar să urmați o serie de pași simpli, la îndemâna dumneavoastră. Dacă doriți să vedeți o listă a acestor pași, vă rugăm să dați click pe link, către detalii.
mai multe detalii »
Modalitati de plata

Modalitati de plata

Site-ul Art of Diamonds va ofera mai multe modalitati de plata, dintre care puteti alege, in functie de dorinta dumneavoastra.
mai multe detalii »
Livrarea produselor ( termen de livrare - transport - asigurare)

Livrarea produselor ( termen de livrare - transport - asigurare)

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. Termenul de livrare al comenzilor este de maxim 5 zile lucrătoare de la data confirmării plăţii (transfer bancar) sau confirmării telefonice (ramburs).
mai multe detalii »
Garantie

Garantie

Garanţia constă în remedierea gratuită a deficienţelor apărute la bijuterie în cadrul termenului de garanţie şi care nu sunt imputate consumatorului.
mai multe detalii »