În perioada 23 august - 16 septembrie nu se fac livrări. Acestea vor fi reluate după 17 septembrie 2019. Vă mulțumim că ați ales artofdiamonds.ro.
 
office@artofdiamonds.ro
Chestionar
Cosul de cumparaturi
Diamante Inele logodna Inele Fancy Bratari aur Cercei aur Alte bijuterii Bijuterii barbati Verighete

Modalitati de plata

  • Numerar – plata se efectueaza la sediul firmei.

 

  • Cu card bancar prin POS - plata se efectueaza la sediul firmei. Cardurile acceptate sunt emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) si Visa (Classic si Electron). In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card. 

 

  • Ramburs – plata se face în numerar catre curier, la livrarea produselor.

 

  • Transfer bancar/ordin de plata – plata se face prin Internet Banking/ordin de plata la banca. Puteti achita contravaloarea facturii proforme in contul nr. RO37UGBI0000362006372RON al Bob S. Marian Întreprindere Individuala deschis la Garanti Bank, Agentia Ion Mihalache, cod unic de inregistrare RO26496944. Va rugam sa specificati numarul facturii proforme atunci cand faceti plata. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Livrarea se va face dupa confirmarea intrarii banilor in contul bancar.

 

Cum comand on-line

Cum comand on-line?

Pentru a comanda online de pe site-ul nostru, este necesar să urmați o serie de pași simpli, la îndemâna dumneavoastră. Dacă doriți să vedeți o listă a acestor pași, vă rugăm să dați click pe link, către detalii.
mai multe detalii »
Modalitati de plata

Modalitati de plata

Site-ul Art of Diamonds va ofera mai multe modalitati de plata, dintre care puteti alege, in functie de dorinta dumneavoastra.
mai multe detalii »
Livrarea produselor ( termen de livrare - transport - asigurare)

Livrarea produselor ( termen de livrare - transport - asigurare)

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. Termenul de livrare al comenzilor este de maxim 5 zile lucrătoare de la data confirmării plăţii (transfer bancar) sau confirmării telefonice (ramburs).
mai multe detalii »
Garantie

Garantie

Garanţia constă în remedierea gratuită a deficienţelor apărute la bijuterie în cadrul termenului de garanţie şi care nu sunt imputate consumatorului.
mai multe detalii »